Beurzen & Publicaties

               

 

Van 19 tot 26 november exposeren wij op PAN Amsterdam, dé beurs voor kunst, antiek en design.

Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren door de vele duizenden kunstvoorwerpen die op de beurs aangeboden worden.

PAN Amsterdam is van 19 tot en met 26 november in de RAI Amsterdam, elke dag tussen 11.00 – 18.00 uur.

*

Mentink & Roest neemt jaarlijks deel aan gerenommeerde beurzen als TEFAF Maastricht en Pan Amsterdam.

TEFAF Maastricht wordt beschouwd als ’s werelds belangrijkste beurs met de beste kunstwerken die momenteel op de markt zijn, in alle categorieën.

Een museum waar alle kunst wordt aangeboden na een strenge keuring.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op onze stand op de beurzen of op één van onze huisexposities.


 

Tussen Kunst en Kitsch

Voor het televisie programma Tussen Kunst en Kitsch treed Menno Hoencamp op als expert op het gebied van uurwerken en fijnmechanische instrumenten. Sinds onze deelname aan het programma hebben wij al meerdere prachtige oude voorwerpen van verschillende bronnen mogen taxeren.

 


Publicaties

Onze collectie is de moeite waard om met zorg in woord en beeld gebracht te worden. Zowel door onszelf als door anderen is hier dan ook aandacht aan besteed.

In de Mentink & Roest gouden boekjes besteden we aandacht aan bijzondere stukken uit onze collectie. In het gerenommeerde tijdschrift Collect zijn artikels over ons geschreven en ook in het Italiaanse toonaangevende Antiquariato is een artikel met prachtig beeldmateriaal verschenen. Tevens diverse video opnames die plaatsvonden tijdens de TEFAF.

Video’s:

Artikels:

Magazines: