Beurzen & Publicaties

PAN ASTERDAM 20 – 27 NOVEMBER 2022

 

 (zaterdag 19 november op uitnodiging)

Meer informatie over PAN Amsterdam vindt u hier.

*

Mentink & Roest neemt jaarlijks deel aan gerenommeerde beurzen als Pan Amsterdam en TEFAF Maastricht. Of u zich nu aan het oriënteren bent, advies wenst, of een aankoop dan wel verkoop overweegt: u bent van harte welkom op onze stand op de beurzen of op één van onze huisexpositie.

*


 

Tussen Kunst en Kitsch

Voor het televisie programma Tussen Kunst en Kitsch treed Menno Hoencamp op als expert op het gebied van uurwerken en fijnmechanische instrumenten. Sinds onze deelname aan het programma hebben wij al meerdere prachtige oude voorwerpen van verschillende bronnen mogen taxeren.

 


Publicaties

Onze collectie is de moeite waard om met zorg in woord en beeld gebracht te worden. Zowel door onszelf als door anderen is hier dan ook aandacht aan besteed.

In de Mentink & Roest gouden boekjes besteden we aandacht aan bijzondere stukken uit onze collectie. In het gerenommeerde tijdschrift Collect zijn artikels over ons geschreven en ook in het Italiaanse toonaangevende Antiquariato is een artikel met prachtig beeldmateriaal verschenen. Tevens diverse video opnames die plaatsvonden tijdens de TEFAF.

Video’s:

Artikels:

Magazines: