Aankoop & verkoop bemiddeling

Overweegt u het aankopen of verkopen van een antiek klok of wetenschappelijk instrument? Benut dan onze expertise, zodat u op goede gronden een beslissing kunt nemen. We adviseren en begeleiden u graag.

Mentink & Roest Antiquairs adviseert u graag bij een aankoop uit onze hoogstaande collectie uurwerken, barometers en wetenschappelijke instrumenten. Uitgangspunten zijn hierbij onze expertise, gedegen vakkennis en jarenlange ervaring. Wij hebben op deze gebieden een naam hoog te houden.

In overleg tonen wij het object bij u thuis zodat u kunt zien hoe dit in uw interieur past. Bij aankoop installeren wij het. Iedere object is voorzien van een uitvoerige kunsthistorische beschrijving en een garantiebewijs voor echtheid met een taxatierapport.  Mentink & Roest is lid van de VHOK en van CINOA (Confederation Internationale des Négociants en Oeuvres d’Art).

Wij helpen u graag bij het opbouwen van een collectie.

Verkoop van antieke klok of wetenschappelijk instrument

Voortdurend zijn wij op zoek naar zeldzame uurwerken, barometers en wetenschappelijke instrumenten. Wilt u een topstuk of uw verzameling verkopen, dan kunt u ook hiervoor contact met ons opnemen.

Onze internationale klantenkring stelt onze continuïteit in de bedrijfsvoering zeer op prijs. Zo ontstaat er in de loop der jaren dan ook meer dan eens een dierbaar contact met menig klant.

Neem contact op omtrent aankoop of verkoop.