Diensten & Meer

Bij Mentink & Roest staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in renaissance-klokken en uurwerken uit de 16e tot en met de 19e eeuw. Bij ons kunt u terecht voor meer dan alleen de aanschaf van antieke klokken. Benieuwd waar wij u zoal mee kunnen helpen? U leest het hier.

Restauratie en onderhoud

Bij Mentink & Roest kunt u terecht voor de restauratie en onderhoud van uw klokken, barometers en fijnmechanische instrumenten. Wij behandelen de voorwerpen met zorg en restaureren deze volgens de hoogste internationaal erkende standaards. Voor de totale restauratie van een klok beschikken wij over een groot netwerk van experts. Meer informatie vindt u op onze pagina over restauratie en onderhoud of maak een afspraak door contact met ons op te nemen.

Mentink & Roest restauratie

Aankoopbemiddeling

Overweegt u de aankoop van een antieke klok of wetenschappelijk instrument? Met onze jarenlange ervaring en onze expertise begeleiden en adviseren wij u graag. Op deze manier kunt u zonder zorgen de juiste beslissing maken.

Is uw oog gevallen op een van onze uurwerken, barometers of wetenschappelijke instrumenten en wil u over gaan tot het aankopen hiervan? In overleg tonen wij het object bij u thuis, zodat u kunt zien hoe dit in uw interieur past. Bij aankoop installeren wij het voor u. Wij zijn ook altijd op zoek naar zeldzame uurwerken, barometers en wetenschappelijk instrumenten. Wilt u een topstuk, een antieke klok of uw hele verzameling verkopen, dan kunt u hiervoor ook contact met ons opnemen.

Bekijk voor alle mogelijkheden en een uitgebreide beschrijving onze pagina over aankoop- en verkoopbemiddeling of neemt contact met ons op.

Maanstanden

Heeft u een antieke klok die ook de maandstand aangeeft? Om ervoor te zorgen dat deze gelijk staat met de huidige maandstand bieden wij u een webpagina aan waar u de juiste maandstand op kunt vinden.

Video’s

Ieder Antiek uurwerk is uniek en zit vol met prachtige details. Als je deze enkel zou willen beschrijven met woorden zou je ze te kort doen. Van een speciale selectie klokken hebben we het verhaal dan ook in video vastgelegd. Ervaar deze speciale klokken op een nieuwe manier.